top of page

 

DESPRE NOI…

 

Societatea comerciala care gestioneaza site-ul

www.fotovmag.ro si brandul DIGITALSTUDIO

are o istorie mai veche, inceputurile fiind prin anul 1994.

In anul 2003 am achizitionat primul laborator foto Fujifilm SFA238, un model analogic dar cu display si monitor digital, second hand, de la reprezentanta Fujifilm Romania. Minilab-ul a fost amplasat in Centrul commercial CRISUL.

 

La solicitarea celor de la Fujifilm Romania, am facut un “recensamant” al laboratoarelor foto din Oradea in anul 2004. Pe langa laboratorul nostru mai erau inca 23 de minilab-uri sau magazine cu profil FOTO ! Pentru noi a fost momentul si circumstantele in care am luat decizia de a investi in cel mai performant minilab de pe piata din vremea respectiva !

Decizia nu putea fi decat Frontier de la Fujifilm si astfel in Oradea fotografii au putut sa compare pentru prima data calitatea oferita de minilab-urile Frontier, Agfa, Noritsu sau Konica-Minolta. Investitia a fost una de succes si ca urmare am decis sa investim in al doilea Frontier 355, minilab-ul fiind amplasat

in Centrul Comercial LOTUS !

 Din anul 2005 am devenit dealer Canon pentru camere foto digitale, camere video, dar si aparatura foto-video profesionala. In anul urmator, 2006 dealer pentru brandul Nikon si Casio, iar din 2007 pentru Dell Computers.

 

Odata cu venirea crizei dar si datorita cresterii vanzarilor pe segmentul de

camere foto digitale s-a simtit un recul foarte puternic in segmentul

print foto ! Totodata a aparut un nou produs de nisa pe piata, albumul foto digital sau photobook, fotobook, fotocarte, album digital,…

Am fost printre primii care au oferit acest produs nou, doar ca minilab-urile noastre erau limitate la printarea in lungime, maxim acceptat fiind 40cm !

 

Ca urmare am luat decizia de a vinde cele doua Frontier 355 si in aprilie 2014

am achizitionat masina de referinta produsa de Fujifilm in colaborare cu

Noritsu, Frontier 7700, singura din Romania deocamdata !

Minilab-ul este de ultima generatie, are viteza foarte mare (~3.000 prints/hour)

printeaza lungimi de pana la 1m, are softul cel mai recent produs de Fujifilm si stie sa printeze HD daca se foloseste hartia speciala Fujifilm HD!

Solutiile folosite in minilab sunt cele mai bune produse de Fujifilm dar si cele mai rapide, asigurand o durata de viata a printurilor de peste 70 de ani !

bottom of page